Naar home

Website op maat laten maken?

Je wilt een website op maat laten maken, maar wilt tegelijkertijd toch de touwtjes in eigen handen hebben. Je wilt inspraak hebben op het design, maar wilt de rest overlaten aan een professional. Maatweb maakt dit allen mogelijk! Met een website op maat van Maatweb krijg je niet alleen een sterke branding met een strak design, maar ben je ook nog eens goed vindbaar met een hoge conversie. Een website van Maatweb zorgt ervoor dat je onlinebusiness een groot succes wordt!

Website op maat met hoge vindbaarheid

Een website op maat van Maatweb bestaat uit de volgende elementen:

  • Branding
  • Design
  • Programmeren
  • Optimaliseren en monitoren (SEO en SEA)

Onder ‘Branding’ verstaan we de huisstijl van je website. Denk hierbij aan de kleuren en de kwaliteit van je website. Onder ‘Branding verstaan we ook de content op je website.

Onder ‘Design’ verstaan we het ontwerpen van de websites, voornamelijk de grafische vormgeving en gebruikerservaring.

Onder ‘Programmeren’ verstaan we het daadwerkelijk coderen van de website.

En tot slot verstaan we onder ‘Monitoren (SEO en SEA)’ het toepassen van online marketingstrategieën. Waardoor meer bezoekers getrokken worden naar de website.

Het hele pakket inclusief hosting werken we voor je uit, op de beste manier mogelijk. En dat terwijl je de touwtjes in handen hebt. De website van je dromen, bouwt Maatweb voor je!

Branding en design

Je merk is belangrijk, het bepaalt je identiteit online! Een merk moet niet alleen aandacht trekken, maar ook kleuren bevatten die het verhaal achter je bedrijf uitstraalt. Tot slot is het natuurlijk ook erg belangrijk dat je branding en design kiest die je mooi vindt!

Hoe doen we dit?

Om de website van je dromen te realiseren gaan we met je in gesprek. Tijdens het gesprek bespreken we wat je allemaal op de website wilt hebben en wat er nodig voor is om dit doel te bereiken. Op basis van de gevergde informatie gaat ons team van designers en marketingexperts aan de slag om je online succes waar te maken.

Tijdens dit proces kijk je met korte lijntjes mee, zodat je het gewenste resultaat krijgt. Na goedkeuring van het design, gaan we aan de slag met het realiseren van dit design. Dit doen we door gebruik te maken van de laatste technieken. Je website zal niet alleen functioneel zijn, maar ook snel, responsive, vindbaar en uiteraard mooi. De website is dan klaargestoomd om je grootste concurrent te verslaan!

Maatwerk is vooruit denken

Vanaf het beginpunt denkt Maatweb vooruit. We stellen onszelf maar ook jou diverse vragen. Denk aan vragen als; ‘Wat wil je bereiken met de website?’, ‘Hoe behaal je je conversie doelen?’ en ‘Wat is er nodig om de groei van je bedrijf vast te houden?’.

We bouwen niet alleen websites die als visitekaartjes dienen voor de klant, maar we bouwen een geheel interactief concept om de klant ook echt actie te laten ondernemen. Wil je dat de klant iets besteld van je webshop, zich aanmeldt bij jouw nieuwsbrief of contact met jou opneemt vanaf je website? Deze doelen zullen gerealiseerd worden door ons op maat gebouwde website.

Contact opnemen

Menu