Van concept tot realisatie

Online ontwikkelingen en groei

Alle projecten die wij realiseren zijn uniek, door middel van lange termijn samenwerking helpen we jouw bedrijf een stap verder op de markt. We beginnen deze samenwerking met een brainstormsessie waar alles stap voor stap wordt doorgenomen. Waardoor we uiteindelijk samen een gaaf online concept kunnen ontwikkelen én doorontwikkelen om groei van jouw bedrijf te garanderen.

De eerste kennismaking

De eerste kennismaking.

Tijdens deze vrijblijvende afspraak gaan we kijken of Maatweb de beste match voor jou is. We gaan luisteren naar jouw wensen en brainstormen samen over hoe we jouw online bedrijf een succes kunnen maken. In dit gesprek geven we je gratis advies en kijken we hoe we jouw doelgroep het beste kunnen bereiken. Na ons koffie moment doen wij jou een passend voorstel.

Werk methode bepalen en plannen

Werk methode bepalen en plannen.

Je informatie behoefte is helder, we hebben nu een volledig beeld van wat er gemaakt moet worden. Op basis van deze informatie gaan wij een overzichtelijke planning opstellen en leveren wij deze aan. Op deze planning vind je het project opgedeelt in verschillende taken en hoelang wij met elke taak bezig zijn. Los van een planning stellen wij ook een manier van werken vast, dit kunnen verschillende methodes zijn, namelijk;

Sprintgewijs gaan wij aan de slag

Sprintgewijs gaan wij aan de slag.

Onze UI/UX designers gaan aan de slag om een strak en gebruiksvriendelijk project vorm te geven in dit proces krijg je regelmatig een keuze lijst van kleuren, tekst stijlen en andere huisstijl elementen Zodat we het design combineren met jouw smaak en onze expertise. Na goedkeuring van het design schakelen de programmeurs met de vormgevers om het design om te zetten naar code. Ook tijdens het coderen van jouw project communiceren we met korte lijnen. Je krijgt toegang tot een acceptatieomgeving waar je aan het eind van iedere dag updates kunt inzien en werken we aan een mooi eind product.

Oplevering en eventuele feedback

Oplevering en eventuele feedback.

De codering van de website is afgerond. Voor het project online komt publiceren we eerst de laatste versie op de testomgeving waar je kunt controleren of alles naar wens is. Heb je feedback? Dan verwerken wij deze direct! Geen feedback? Dan zetten wij het project online en nodigen wij je uit voor taart en een borrel om het te vieren!

Doorontwikkelen en groeien

Doorontwikkelen en groeien.

Een online project wordt pas echt een succes zodra je het gaat doorontwikkelen. Doorontwikkeling = groei! Na oplevering houden wij de website statistieken nauwlettend in de gaten en adviseren we op basis van deze statistieken de volgende stap. Heb je zelf wensen tijdens de groeifase? Dan horen wij graag welke creatieve ideeën jij deelt met ons.

Menu