Naar home

Webapplicatie koppelen

Wil je een webapplicatie koppelen aan een andere applicatie of website? Maatweb biedt dit aan! We bouwen maatwerk API’s (Application Programming Interfaces) om dit mogelijk te maken. Door onze maatwerk technieken hoef je nooit meer data handmatig over te zetten, berekeningen zelf uit te voeren of gegevens op meerdere plekken bij te houden! Dit bespaart op lange termijn niet alleen veel geld, maar ook veel tijd en verminderd de kans op menselijke fouten.

Waarom is een API koppeling handig?

Een API-koppeling kan handig zijn als u gegevens of functionaliteit van een andere applicatie wilt integreren in uw eigen applicatie of website. Met een API-koppeling kunt u gegevens of functionaliteit ophalen van een externe applicatie en deze integreren in uw eigen applicatie, waardoor u meer functionaliteit kunt bieden aan uw gebruikers.

Als uw webbureau bijvoorbeeld een website ontwikkelt voor een klant die een online winkel heeft, kan een API-koppeling met een betalingsgateway zoals PayPal of Stripe het gemakkelijker maken om betalingen te accepteren op de website van de klant.

Contact opnemen

Menu