Versinspiratie

Een kennisbank over verse voeding

Bekijk case online

Kennisbank op maat

Voor b2bcommunications heeft Maatweb de site versinspiratie.nl vernieuwd. Nieuw design en huisstijl, verbeterde filters en een betere datastructuur. De site is geheel opnieuw ontwikkeld en gebouwd op het Laravel Framework. De statistieken van de banners op de website worden automatisch bijgehouden en de kennisbank heeft door haar vele blog berichten en de juiste HTML opzet een goede ranking in Google weten te behalen.

Samenwerken?

Volledig responsive

Voor alle apparaten

De website is volledig responsive. Voor mobiel, tablet en desktop. Het filter op de nieuws en de recepten pagina is per apparaat apart opgebouwd om zo voor elke schermgrootte een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden.

Datamigratie

Van de oude naar de nieuwe website

De data van de oude website is meegenomen naar de nieuwe website, dit hebben we gedaan door de oude database content te converteren naar een JSON bestand en op basis van deze gegevens is er een script gebouwd dat de nieuwe data importeert.

Ook de afbeeldingen zijn succesvol gemigreerd. Hoe we dit hebben gedaan?  Simpel! We hebben de afbeeldingen geĆ«xporteerd met het ID van de artikelen en recepten en hebben van deze afbeeldingen een base64 codering gemaakt, vervolgens heeft het script deze weer terug vertaald naar een afbeelding en geĆÆmporteerd bij het juiste artikel of recept.

Menu